Minőségirányítás

Társaságunk, a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. Bács-Kiskun megye állami erdőterületeiből mintegy 60 ezer hektárt kezel. Kiemelt tevékenységeink közé tartozik a rakodólap-gyártás, a mag- és csemetetermesztés, az erdőművelés, a fahasználat, az erdőgazdálkodási szolgáltatások, a kereskedelem és a vadgazdálkodás.
Tevékenységünk magas színvonalú ellátása érdekében bevezettük, működtetjük, és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert. Társaságunk felső vezetése kötelezettséget vállal arra, hogy biztosítja a szabvány előírásainak teljesítéséhez szükséges erőforrásokat.
Image
Alapvető érdekünk, hogy vevőinket, megrendelőinket termékeinkkel, szolgáltatásainkkal a legnagyobb megelégedés mellett szolgáljuk ki, és a lehető legkevesebb okot adjunk reklamációkra.

Célunk

A vezetési, az alapvető és a támogató folyamatok szabályozása, felügyelete annak érdekében, hogy az előírásoktól, igényektől való eltéréseket még abban a szakaszban felismerjük és kiszűrjük, melyben a helyesbítés költségei még alacsonyan tarthatók.
Hatékony helyesbítő és megelőző intézkedések bevezetésével előzzük meg a felismert eltérések ismétlődését.
Az alaptevékenységi folyamatokról gyűjtött és feldolgozott adatokkal alapozzuk meg a minőségirányítási rendszer továbbfejlesztését.

ÖKOPAL Raklap Üzem

Jánoshalma, Kisszállási út 10.
(EOV koordináták: 673590.01 106002.88)

Bugaci Faipari Üzem

Bugac, Felsőmonostor 545.
(EOV koordináták:  698449.94  174138.80)

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
Elfogadom a sütik használatát. Adatkezelési tájékoztató